D'artagnan christmas special - Maturing package (5 years)

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Maastricht

D'artagnan christmas special - Maturing package (5 years)

Bierrijping is een uniek proces dat kan leiden tot de ontwikkeling van uitzonderlijke smaken in het bier wanneer temperatuur, licht en consistentie-omstandigheden ideaal zijn. Wij slaan elke jaargang 1 D'artagnan voor u op, 5 jaar later kunt u het resultaat zelf komen proeven.

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Maastricht, Von Dopfflaan 10, 6213 NG Maastricht, Nederland

Over het evenement

Rijping van bier, een uniek proces dat onder perfecte temperatuur, licht en constantheid geweldige smaken in het bier kan ontwikkelen. Samen met Château Neercanne ontwikkelen we de D'artagnan, een 12% champagne met 4 verschillende soorten gisten. 

Wil jij weten hoe deze gisten zich over de jaargangen ontwikkelen, maar heb je zelf geen perfecte omstandigheden om dit te doen? 

Wij bieden deze smaakbeleving onder perfecte omstandigheden aan. Een graveerde doos met jouw naam, een gelimiteerde oplage van 50 stuks. Wees een van de gelukkige die over 5 jaar een speciale ophaaldag mag bezoeken en zijn 5 jaargangen rijpingskist mag meenemen.

Let op! Rijpingskist wordt voor 5 jaar opgeslagen bij Château Neercanne. Ophaaldag hiervoor zal plaatsvinden in december 2025. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@brouwerijzuyd.nl 

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • D'artagnan - 5 jaargangen

  €119.95

  +€3.00 servicekosten

  Een graveerde doos met jouw naam, een gelimiteerde oplage van 50 stuks. Wees een van de gelukkige die over 5 jaar een speciale ophaaldag mag bezoeken en zijn 5 jaargangen rijpingskist mag meenemen.

  €119.95

  +€3.00 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement