D'artagnan Christmas special - 5 jaargangen

Het afhaalmoment wordt later bepaald

|

Maastricht

D'artagnan Christmas special - 5 jaargangen

Rijping van bier, een uniek proces dat onder perfecte temperatuur, licht en constantheid geweldige smaken in het bier kan ontwikkelen. Speciaal iervoor ontwikkelde we de D'artagnan. een 12% champagne bier, met 4 gisten voor perfecte rijping.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

Het afhaalmoment wordt later bepaald

Maastricht, Von Dopfflaan 10, 6213 NG Maastricht, Nederland

Over het evenement

Rijping van bier, een uniek proces dat onder perfecte temperatuur, licht en constantheid geweldige smaken in het bier kan ontwikkelen. Samen met Château Neercanne ontwikkelen we de D'artagnan, een 12% champagne met 4 verschillende soorten gisten. 

Wil jij weten hoe deze gisten zich over de jaargangen ontwikkelen, maar heb je zelf geen perfecte omstandigheden om dit te doen? 

Wij bieden deze smaakbeleving onder perfecte omstandigheden aan. Een graveerde doos met jouw naam, een gelimiteerde oplage van 50 stuks. Wees een van de gelukkige die over 5 jaar een speciale ophaaldag mag bezoeken en zijn 5 jaargangen rijpingskist mag meenemen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Rijpingskist D'artagnan

  €119.95

  +€3.00 servicekosten

  Een graveerde kist met jouw naam, een gelimiteerde oplage van 50 stuks. Wees een van de gelukkige die over 5 jaar een speciale ophaaldag mag bezoeken en zijn 5 jaargangen rijpingskist mag meenemen.

  €119.95

  +€3.00 servicekosten

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit evenement